Kedves Partnereink!

A cégünkkel egyidős partnerünk, a CEDAR Audio egy nagyon érdekes és ugyanakkor kedves videót tett közzé 31. évfordulója alkalmából, amit meg is osztanánk veletek.  

A Rexfilm ezúton is gratulál a CEDAR Audionak eddig elért eredményeihez és további sikereket kíván számukra a jövőben is!

„Kelt: 2020. január 22.

Ezen a héten a 31. évfordulóját ünnepeljük a CEDAR Audio létrehozásának. Hosszú utat tettünk meg azóta, hogy a Cambridge-i Egyetemen végzett kutatás során kifejlesztésre került az a szoftver, amely az alábbi videóban került bemutatásra. Az Egyetem és a CEDAR közötti kapcsolat rendkívül fontos számunkra és mai napig szinonimája a márkánknak.

Annak bemutatására, hogy hova jutottunk és milyen messziről indultunk, arra gondoltunk, hogy szórakoztató lenne visszanézni ezt a Channel 4 News által 1989-ben készített interjút. Ez az interjú bemutatja a régi hangfelvételek helyreállítására tett úttörő technológiánkat és emlékeztet bennünket az akkori barátokra és kollégákra.

Azóta Többetekkel találkoztunk a pro-audio ipar területén világszerte és szeretnénk megköszönni folyamatos támogatásotokat. A segítségetekkel ehhez hasonló nosztalgikus pillanatot szeretnénk teremteni a jövőben.”

Önnek ajánljuk

Összes cikk