Kedves Ügyfelünk!

Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy a megváltozott körülményekhez alkalmazkodva cégünk továbbra is üzemel és változatlanul ügyfeleink rendelkezésére áll.  Legyen szó bármilyen kérdésről, kérésről, esetleg hibaelhárítási, javítási igényről, forduljon hozzánk bátran!

Ugyanakkor a koronavírus járvány terjedésének akadályozása, illetve lassítása érdekében határozatlan ideig megváltozott munkarendben dolgozunk, hiszen most az a legfontosabb, hogy munkatársaink és ügyfeleink egészségét megóvjuk:

  • Irodánkban megszűntettük az ügyfélforgalmat, kollégánk otthonról dolgoznak
  • Az É26 irodaépületben lévő raktárunkban ügyeleti rendszert vezettünk be, hétköznap 9:00 és 15:00 óra között.
  • Áru átvételére és esetleg szervizelés céljából behozott termék átadására a földszinti recepció mellett – előzetes bejelentést követően – van lehetőség, ahol biztosítani tudjuk a kontakt mentes átadás-átvételt.
  • Áruátvételi és szervizelés céljából áruátadási igényeiket legalább egy munkanappal korábban a ka@rexfilm.hu email címen kérjük jelezni (név és elérhetőség, illetve szervizelés esetén a hiba rövid leírásával együtt).
  • A készpénzes és bankkártyás fizetési lehetőséget határozatlan időre felfüggesztettük
  • Futárszolgálattal történő árukiszállításra is van lehetőség (utánvét nem kérhető), ezt szintén a fenti e-mail címen kérjük jelezni. A futárszolgálat költségeit ideiglenesen átvállaljuk.

Amennyiben munkánkban további változás áll be, arról itt a weboldalunkon valamint hírlevélben tájékoztatjuk önöket.

Vigyázzanak magukra!

#maradjotthon

Önnek ajánljuk

Összes cikk