március 8-tól március 22-ig

Az újabb járványügyi intézkedésekhez alkalmazkodva, és a koronavírus járvány terjedésének akadályozása, illetve lassítása érdekében irodánkban

a személyes ügyfélfogadás március 22-ig szünetel.

Természetesen továbbra is folyamatosan üzemelünk és igyekszünk Ügyfeleink minden igényét gördülékenyen kielégíteni, legyen szó bármilyen kérdésről, hibaelhárításról, javításról vagy vásárlásról. Kollégáink bármilyen online formában – email, telefon, Teams, Zoom stb. – elérhetőek és többnyire otthonról dolgoznak.

További változások működésünkben:

  • Áru átvételére és esetleg szervizelés céljából behozott termék átadására a földszinti recepció mellett – előzetes bejelentést követően – van lehetőség, ahol biztosítani tudjuk a kontakt mentes átadás-átvételt.
  • Áruátvételi és szervizelés céljából áruátadási igényeiket legalább egy munkanappal korábban, kapcsolattartó kollégáink elérhetőségein, illetve a ka@rexfilm.hu email címen kérjük jelezni (név és elérhetőség, illetve szervizelés esetén a hiba rövid leírásával együtt).
  • A készpénzes és bankkártyás fizetési lehetőséget határozatlan időre felfüggesztettük.
  • Futárszolgálattal történő árukiszállításra is van lehetőség (utánvét nem kérhető), ezt szintén a fenti e-mail címen kérjük jelezni. A futárszolgálat költségeit ideiglenesen átvállaljuk.

Amennyiben munkánkban további változás áll be, arról itt a weboldalunkon, valamint hírlevélben tájékoztatjuk Önöket.

Vigyázzatok magatokra!

Vigyázzunk egymásra!

#maradjotthon

Önnek ajánljuk

Összes cikk